Kirg enese suhtes

Tere tulemast 2013.aastasse! Palju õnne tormi südamikust ja 2012.aastast turvalise läbilibisemise puhul. Olles jõudnud veelgi suurema selguse ja kireni. Sind ennast puudutava selguse ja kireni.

Me oleme mina ajastus. Mina olen ajastus. (Ei mingeid eraldatust suurendavaid suuri algustähti enam, on aeg sulandada kõik sinu minad üheksainsaks) Saamaks selgust enese kohta ning tegemaks endale ruumi. Et olla endale truu. Miski muu ei näi enam toimivat, kas pole? Kes sa oled oma olemuselt? Mis on sinu ja mis mitte? Mille kasuks sa igas hetkes otsustad valida? Usalduse või kahtluse?

On hea aeg jõuda selgusele iseenda suhtes. Ja muutuda kirglikuks enese suhtes. Mida su teadvus antud hetkel edastab? Kas oled lasknud rõõmu voolama ning avardud kerguses või oled otsustanud blokeerida oma loomulikku signaali – tekitades võimaluse täiendavaks piiride ületamiseks? Mõlemad teenivad sind. Alati. 

Lihtne viis taibata, millist signaali sa hetkes välja saadad, on uurida endalt oma tunnete kohta. Tõmmata hinge, kukkuda kehasse ja tunnetada. Lasta oma meeltel ja nende tundlikkusel avaneda. Sest kuldreegliks on tunne. Ja seda pole võimalik eheduses ära tunda enne täielikku kehalist kohalolu. Küsigem siis iseendilt ikka ja jälle, mida ma tunnen. Kujunegu sellest su kirg!

On ennast puudutava selguse aeg. Iseendale lähenemise aeg. Aeg ennast aktsepteerida ja endast lugu pidada. Ning ennast armastada. Armastada ISEENNAST! Seades end alati esikohale. Suudad sa seda ette kujutada? Tunne seda tunnet! Sina kogu terviklikkuses. Lastes kõik selle endasse, et see võiks vabalt voolata, õitseda ning väljenduda.

Kuigi füüsilisuses on tegu järkjärgulise protsessiga, oleme teel just sinna. Oma terviklikkuse kehastamisele. Ja pane tähele – kuigi keha on piiravaks teguriks, on see ühtlasi ka võtmeks. Tühistada tuleb kehastumiste kaupa automaatprogrammeeringuid. Nii lubame me endil avarduda tempos, mida füüsis suudab integreerida, et võiksime kehasse püsima jääda. Seepärast kuula oma keha ja selle tunnet. Ja kui see on ebamugav, siis tervita seda! See on võrratu võimalus anda luba pisut enama jaoks.

Võtkem siis enda ees kohustus. Kuulata oma kehatunnet. Andes endale loa seda tunnetada, langeda ja lõdvestuda selle sügavuste sisse. Sellesama armastuse sisse, kes sina oled.



Inimesed võivad tõmmata sind alla, ent ainult SINA ISE võid end alaliselt all hoida,
kergita end ja mine liikvele!
Dodinsky 

Comments

Liitu Seestpoolt väljapoole uudiskirjaga

* indicates required

Popular posts from this blog

KÕIK ON UUS

MA OLEN JUBA TÄIUSLIK - loeng Sisemise Tarkuse Festivalil